OVER SANDRA

| Over Sandra

Psychologie Praktijk Frankort

Algemeen

Ik ben een nuchtere, no-nonsense behandelaar met een zeer ruime ervaring. Ik sta voor een passende behandeling van hoge kwaliteit. Mijn specialismen zijn de behandeling van angststoornissen en klachten samenhangend met traumatische ervaringen. Mijn kracht is een goede analyse van het probleem en op basis daarvan een gerichte koers zetten naar je doelen.
In 2004 studeerde ik af aan de Universiteit Utrecht, waarna ik tot en met 2020 bij een aantal grotere en kleinere GGZ-instellingen gewerkt heb (Altrecht, Bosman GGZ/Dr. Bosman, Meerkanten/GGZ Centraal en Max Ernst GGZ). Ik deed uitgebreid ervaring op met de diagnostiek en behandeling van onder andere autisme, AD(H)D, angststoornissen, depressies, en persoonlijkheidsstoornissen. Ik werkte met plezier, maar toch groeide de wens om voor mijzelf aan de slag te gaan en op die manier nog meer met de inhoud van het vak bezig te zijn. In 2020 werd dat realiteit in de vorm van Psychologie Praktijk Frankort. Naast mijn praktijk ben ik werkzaam als docent bij RINO Groep Utrecht.
Ik ben geboren en opgegroeid in Zuid-Limburg, en woon sinds geruime in Utrecht. Ik woon samen en heb twee kinderen.

Registraties

Ik sta als Gezondheidszorgpsycholoog (GZ-psycholoog) geregistreerd in het BIG-register onder nummer 89913839625. Ik ben in het bezit van de registraties Supervisor Gedrags- en Cognitieve therapieën (lidnummer 009553) en EMDR Europe Practitioner (lidnummer 32637). Verder ben ik lid van de Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie en haar specialismen (NVGzP; lidnummer 1860). De NVGzP is per 1-10-2022 gefuseerd met het Nederlands Instituut Psychologen (NIP).